Zinkwerk

De Kraaij bied u alle werkzaamheden aan op het dak. Zodra u uw aanvraag gedaan heeft gaan wij daar zo spoedig mee aan de slag. Aan de hand van de aanvraag kunnen wij in overleg met u een afspraak in plannen , voor een eventuele dakinspectie en verder advies.

Airconditioning

Tegenwoordig is een airconditioning niet meer weg te denken. Met de maar steeds hoger wordende gas prijzen waar we me te maken hebben is het juist nu erg gunstig om een airconditioning aan te schaffen.


SERVICES DIE WIJ ONDER ANDERE VERLENEN

Dakbedekking

Wij bieden u alle werkzaamheden aan op het dak. Zodra u uw aanvraag gedaan heeft gaan wij daar zo spoedig mee aan de slag. Aan de hand van de aanvraag kunnen wij in overleg met u een afspraak in plannen , voor een eventuele dakinspectie en verder advies.

Dak isolatie

Het is belangrijk dat uw woning goed geïsoleerd is, het dak wordt vaak vergeten. Dak isolatie is erg belangrijk, er gaat zo een 25 tot 30% van de warmte verloren.

Dakgoten

Dakgoten beschermen je huis, met name de gevel en fundering. Bij de Kraaij komen we graag langs om de situatie te bekijken en hier voor passend advies te geven.


over de Kraaij

Bent u op zoek naar de juiste partner voor uw dak of airconditioning?


Een goede dakdekker vinden kan soms best lastig zijn. U wilt natuurlijk bij reparatie, renovatie, onderhoud aan uw dak of airconditioning zeker weten dat u een vakman in huis haalt.

De Kraaij heeft jarenlange ervaring met het onderhoud en plaatsen van verschillende soorten daken en airconditioning installaties.


Wij helpen u snel, goed en met veel plezier. Of het nu gaat om het herstellen van een daklekkage, het plaatsen van airconditioning of het vernieuwen van het dak, u kunt rekenen op topkwaliteit en vakmanschap!

Dakdekken

zinkwerken

airconditioning

onderhoud

Ons werk

Impressie van onze projecten

Ontvang een offerte geheel vrijblijvend

Contact ons